mersin tekne turları-yat turları

Türkiyenin her yerinde tekne turu yat kiralama hizmetlerimiz vardır. mersin-taşucu-kızkalesi-hatay-ayvalık-kaş-fethiye tekne turları hizmetimizle bu konuda türkiyedeki tek firmayız. bizlere olan güveniniz sayesinde 4 . senemizde sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. SGS Tur. www.tasucutekneturlari.com 0534 792 61 68- 0324 325 24 70

24 Nisan 2011 Pazar

fethiye mavi tur-yat turu



3 GECE 4 GÜNDÜZ FETHİYE OLİMPOS MAVİ TUR - Ekim
Fethiye Yat Limanı, Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Kalkan , Hidayet Koyu, Kaş Yat Limanı, Sıçak Koyu, Batık Şehir, Üçağız-Temiussa, Kale-Simena, Akvaryum Koyu, Tersane Koyu, Korsan Mağarası, Gökkaya Koyu, Çamlık Koyu, Mavi Mağara, Andriake Limanı , Gelidonya Korsan Koyu, Ceneviz Koyu, Olimpos Koyu
Sizi Alabileceğimiz Duraklar
FETHİYE YAT LİMANI
Gerekli Malzemelerin Listesi
En az 2 adet mayo, güneş kremi, koruyucu kremler, geceleri soğuk olma ihtimaline karşı uzun kollu giyecek, kamera veya fotoğraf makinesi, plaj havluları, güneş gözlüğü, kitap,dergi. Kara yürüyüşleri için spor ayakkabısı. Teknede ayakkabı giyilmesine izin verilmez o yüzden arzu edilirse sadece teknede giyilmek üzere lastik tabanlı ayakkabı.
Tur Programı
1.Gün: Sabah saat 10:00 da Fethiye Yat Limanı'ndan çıkılır. Ölüdeniz - Santi Nikolas Adası'nda gezinti Kelebekler Vadisi'nde öğle yemeği gezinti ve denize girme – Kabak Koyu yolcu alımı , Fırnaz Koyu’nda geceleme.
2.Gün: Kalkan da kahvaltı - Hidayet Koyu'nda yüzme molası - Kaş Yat Limanı'nda öğle yemeği, ikmal - Akvaryum Koyu'nda denize girme - Batık şehir Kekova - Simena Kalesi'nde gezinti , Gökkaya Koyu'nda su sporları, denize girme, akşam yemeği, sadace yat yolcularının gidebileceği Disko Smugglers Inn de eğlence ve geceleme .
3.Gün: Kısa bir yolculuktan sonra kahvaltı ve yüzme molası Çamlık Koyu'nda - Öğle yemeği Andriake Limanı'nda verildikten sonra isteyen yolcular için minibüs ile Demre Noel Baba Kilisesi ve Kaya Mezarları da ve Ceneviz Koyu’nde demir atma, geceleme.
4. Gün: Adrasan Koyu’nda kahvaltı ,Olimpos Koyu’na hareket ve 10:30 sıralarında tekneden ayrılış.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
• Tam Pansiyon Konaklama: Kahvaltı, öğle yemeği, 5 çayı kek-bisküvi servisi ve akşam yemeği.
• Mazot ve benzin.
• Mürettebat servisi.
• Transit log ve çıkış işlemleri.
• Liman masrafları ve vergileri.
• Palamar ücretleri.
• Yattaki ekipmanların ücretsiz kullanımı.
• Nevresim takımları ve banyo havlusu.
• Kullanma suyu.
• Yat sigortası ( Kişisel seyahat sigortanızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder