mersin tekne turları-yat turları

Türkiyenin her yerinde tekne turu yat kiralama hizmetlerimiz vardır. mersin-taşucu-kızkalesi-hatay-ayvalık-kaş-fethiye tekne turları hizmetimizle bu konuda türkiyedeki tek firmayız. bizlere olan güveniniz sayesinde 4 . senemizde sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. SGS Tur. www.tasucutekneturlari.com 0534 792 61 68- 0324 325 24 70

24 Nisan 2011 Pazar

fethiye tekne turları-yat turları

3 GECE 4 GÜNDÜZ FETHİYE FETHİYE MAVİ TUR - Temmuz

Fethiye Yat Limanı, Kelebekler Vadisi, Deve Plajı, Soğuksu, Ayanikola Adası, Korsan Adası, Mavi Mağara , Gemile Koyu , Yassıca Adaları , Bedri Rahmi Koyu , Baba Adası , Merdivenli Ada, Klopatra Adası , Göcek Adası, Katrancı Koyu, Kızıl Ada, Çalış Plajı , Fethiye Yat Limanı
Sizi Alabileceğimiz Duraklar
FETHİYE YAT LİMANI
Gerekli Malzemelerin Listesi
En az 2 adet mayo, güneş kremi, koruyucu kremler, geceleri soğuk olma ihtimaline karşı uzun kollu giyecek, kamera veya fotoğraf makinesi, plaj havluları, güneş gözlüğü, kitap,dergi. Kara yürüyüşleri için spor ayakkabısı. Teknede ayakkabı giyilmesine izin verilmez o yüzden arzu edilirse sadece teknede giyilmek üzere lastik tabanlı ayakkabı.
Tur Programı
1.Gün : Öğleyin ünü Türkiye’yi aşmış Kelebekler Vadisi’ ne Tekneyle Kelebekler Vadisi ne ulaşıyoruz.Burada Kelebekler Vadisi’ndeki şelaleyi ve kaplan cinsi kelebekleri görme fırsatı bulacaksınız.Daha sonra burada tekneyle Deve Plajı, Soğuksu, Ayanikola Adası, Korsan adası,Mavi Mağara koylarında yüzme imkanımız oluyor. Gece Gemile Koyu’nda mola veriyoruz.
2.Gün : Sabah 12 Adalar Tekne Turuna çıkıyoruz. Saat 10:30 ‘da teknemiz hareket ediyor. İlk olarak Yassıca adasında 45 dakikalık bir yüzme molası veriliyor. Ardından Tersane Adası’nda yemek molası veriliyor. Sırasıyla Merdivenli Ada, Klopatra Adası , deniz molaları ardından Bedri Rahmi Koyu’nda akşam konaklıyoruz.
3.Gün : Göcek Adasındaki hareket ediyoruz. Çevredeki koyları izleyerek öğleden sonra Katrancı Koyu’na geliyoruz. Bugün serbest zaman. Dilediğinizce denizin ve güneşin tadını çıkarmayı sürdürebilirsiniz. Konaklama Katrancı Koyu’nda oluyor.
4.Gün : Sabah buradan Kızıl Ada çevresine uğruyoruz. Bundan sonraki mola yerimiz Çalış Plajı. Dileyenler doğa sporlarından faydalanmaya devam edebilir. Öğleyin limana giriş yapıp konuklarımızla vedalaşıyoruz.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
• Tam Pansiyon Konaklama: Kahvaltı, öğle yemeği, 5 çayı kek-bisküvi servisi ve akşam yemeği.
• Mazot ve benzin.
• Mürettebat servisi.
• Transit log ve çıkış işlemleri.
• Liman masrafları ve vergileri.
• Palamar ücretleri.
• Yattaki ekipmanların ücretsiz kullanımı.
• Nevresim takımları ve banyo havlusu.
• Kullanma suyu.
• Yat sigortası ( Kişisel seyahat sigortanızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder